Integritetspolicy

Vi samlar in information om dig när du använder bodesand.se. Vi samlar in information direkt från dig via kontaktformulär på webbplatsen eller när du skickar den till oss på annat sätt. Vi samlar även in information om dig automatiskt, som hur du använder och interagerar med webbplatsen.

Senast uppdaterad: 14 juni 2018

 

1. Behandling av dina personuppgifter samt lagringstid

Vi lagrar personuppgifter för att kunna skapa affärsrelationer med nya kunder samt bibehålla och utveckla nuvarande affärsrelationer. De uppgifter som samlas in är namn, e-postadress, telefonnummer samt korrespondens mellan dig och Bodesand Produktion. Uppgifterna samlas in via nätverk och kommunikation via telefon och e-post rörande våra tjänster.

Du kan korrigera eller radera den här information en genom att skicka ett e-postmeddelande till info@bodesand.se. Om en affärsrelation inte utvecklats inom 24 månader från första kontakt har tagits eller när en affärsrelation har avslutats raderas uppgifterna.

 

2. Information som automatiskt insamlats om dig när du använder webbplatsen

För att utföra analyser och generera interna rapporter om användningen av bodesand.se samlar vi automatisk in personuppgifter om dig som användare. Detta för att göra sidan mer lättnavigerad och för att ge dig den information du behöver.
Vi samlar in dessa uppgifter med Googles analysverktyg, Google Analytics, som samlar in information och rapporterar användarstatistik för webbplatser utan att identifiera enskilda besökare.

Informationen som samlats in automatiskt om dig genom Google Analytics lagras i 26 månader, sedan raderas den automatiskt.

 

3. Dina rättigheter

För att få tillgång till dina personuppgifter som lagrat hos oss kan vi komma att begära kompletterande information om dig för att säkerhetsställa att inte personuppgifterna lämnas i fel händer. Du kan begära att dina personuppgifter rättas ifall uppgifterna är felaktiga. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.

Du kan begära radering av personuppgifter om dig ifall; uppgifterna längre inte är nödvändiga för de ändamål för vilka de samlats in eller behandlas eller om du återkallar ditt samtycke.

Du kan korrigera eller radera den här informationen genom att skicka ett e-postmeddelande till info@bodesand.com

 

4. Hur skyddas dina personuppgifter?

Vi säljer inga personuppgifter till andra och delar inga personuppgifter med någon utanför Bodesand Produktion och våra samarbetspartners i produktionen.

 

5. Cookies

En cookie är en liten textfil som webbsidan sparar på din dator. De flesta webbsidor använder cookies för att ge besökaren tillgång till funktioner och en bättre upplevelse. Informationen i en cookie gör det möjligt att följa en användares surfande på webben. Cookies är bara tillgänglig på den webbplats den skapades på.

 

5.1 Cookies & Google Analytics

Googles Analysverktygverkyg heter Google Analytics och hjälper oss att göra bodesand.se så bra som möjligt. Google analytics samlar in information och rapporterar användningsstatistik för webbsidor utan att personligen identifiera enskilda besökare.
Vi använder informationen för att se vilket innehåll som är populärt och hur vi ska förbättra webbplatsen. I och med att du använder vår webbplats hjälper du oss att utveckla den. Är din webbläsare inställd på att tillåta cookies har du lämnat ditt samtycke.

Läs mer om Google Analytics och Cookies

 

5.2 Cookies på den här webbplatsen

Namn: _ga från Google Analytics
Domännamn: Bodesand.se
Användning: Används för att anonymt rapportera hur du hittade vår webbplats och sättet du interagerat med webbplatsen.
Tid som cookie sparas: 26 månader

Namn: _gid från Google Analytics
Domännamn: bodesand.se
Användning: Används för att anonymt rapportera hur du hittade vår webbplats och sättet du interagerat med webbplatsen.
Tid som cookie sparas: 24 timmar
Namn: _gat_gtag_UA_64228883_10 från Google Analytics
Domännamn: gtk.nu
Användning: Bestämmer hur ofta Google ska samla data
Tid som cookie sparas: 1 minut

Namn: viewed_cookie_policy
Domännamn: Bodesand.se
Användning: Sparar om en användare har accepterar att kakor används för att inte användaren ska behöva klicka i rutan vid varje besök.
Tid som cookie sparas: 1 år

 

5.3 Vad säger lagen?

Enligt lagen om elektronisk kommunikation SFS 2003:389 (trädde i kraft 25 juli 2003 och ändrades 1 juli 2011) ska alla besökare på en webbplats informeras om webbplatsen innehåller cookies.

Frågor och svar om cookies för dig som använder internet

 

5.4 Hantering av cookies

Är din webbläsare inställd på att tillåta cookies har du lämnat ditt samtycke till att använda cookies. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Cookies kan inte skada din dator och om du stänger av cookies i din webbläsare kommer vissa webbsidor inte kunna användas fullt ut.

 

6. Ändringar av integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy, vi rekommenderar att du regelbundet läser igenom denna sida för senaste informationen om vår integritetspolicy.

Vi förbehåller oss rätten att ändra vår integritetspolicy när som helst. Du kan se statusen genom datumangivelse för denna sekretesspolicy i början av detta dokument.

 

7. Klagomål

Datainspektionen är den myndighet som är ansvarig för att övervaka tillämpningen av lagstiftningen.

Om du anser att Bodesand Produktion behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du i första hand vända dig till info@bodesand.se därefter lämna in ett klagomål till datainspektionen.

Vill du veta mer om dina rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen?
Läs mer här

Kontakta oss

Har du en filmidé? Kontakta oss gärna för en offert eller för ett förutsättningslöst möte.